EROTIČNA TRGOVINA-DISKRETNA IN VARNA DOSTAVA - OB NAKUPU NAD 70,00 EUR, BREZPLAČNA DOSTAVA-EROTIČNI PRIPOMOČKI

 

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne trgovine 

Lastnik spletne trgovine  _____________ v nadaljevanju kot Potešeno.si

Splošno

Z uporabo spletnega kataloga se strinjate z vsemi nadalje navedenimi pogoji. Potešeno.si si prizadeva, da bi te strani vključevale samo točne in verodostojne informacije. Vendar se te informacije lahko kakorkoli spreminjajo brez predhodnega obvestila, za kar Potešeno.si ne prevzema nobene odgovornosti, za vsebino in napake, ki bi morebiti nastale Potešeno.si ne odgovarja, če bi zaradi česarkoli (napake, virusi) prišlo do okvare vaše strojne opreme. Potešeno.si lahko brez predhodnega obvestila spreminja te pogoje.

Cene 

Vse cene v spletni trgovini so v Evrih (€) in vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Vsi posli bodo opravljeni v omenjeni valuti. Navedene cene v spletni trgovini veljajo izključno za naročila opravljena preko spletne trgovine! Cene v spletni trgovini veljajo do objave novega cenika na spletni strani. Pri znesku, ki je višji od 200,00 EUR je možno plačilo samo po predračunu ali s kreditno kartico.

Dostava 

Način dostave se izbere pri zaključku naročila. Dostava se vrši večinoma dopoldan. Minimalna vrednost naročila je 5 Evrov. Blago, ki je na zalogi dostavimo v 10 delovnih dneh, kar ni na zalogi predvidoma v 3-4 tednih. Če blaga ni na zalogi, se lahko čas dostave podaljša za nedoločen čas (običajno do 45 dni). 
Po oddanem naročilu vas lahko pokliče spletni Administrator, ki vam bo sporočil točen datum dostave. Potešeno.si lahko iz kakršnega koli razloga stornira naročilo, v kolikor ni v stanju dobaviti izdelka po ceni ki je bila navedena ob oddanem naročilu. O storniranem naročilu Potešeno.si obvesti stranko po E-pošti.

Stroški dostave

Stroški poštnine se obračunavajo po uradnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o. Pri opciji plačilo po povzetju, si Pošta Slovenije d.o.o. obračuna provizijo.

Pogoji za vračilo blaga

Kupci, ki kupijo blago preko spletne trgovine Potešeno.si, lahko v primeru, da z izdelkom niso zadovoljni ali kakršnega koli drugega razloga pravico odstopiti od pogodbe nakupa za kar nas morajo v roku 14 dni po prejemu blaga obvestiti v pisni obliki. V dopisu za odstop od pogodbe nakupa kupcu ni potrebno navesti razloga odstopa. Kupec je dolžan vrniti blago pod spodaj navedenimi pogoji v roku 30 dni po obvestilu, da odstopajo od pogodbe na sedež podjetja Potešeno.si.

Pogoji za vračilo blaga so: 

  • Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.
  • Vračilu morate priložiti kopijo računa. 

Blaga ne morete vrniti v naslednjih primerih: 

  • Če je bil izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam (na primer svetilka sestavljena po komponentah na željo potrošnika)
  • Če je blago naročila pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo ne veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov o sklepanju pogodb na daljavo. 

Pri vračilu blaga navedite vaš bančni račun in znesek kupnine, katero vam bomo v roku 15 dni po prejetju vrnjenega blaga vrnili na vaš račun.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek dostave do kupca in vračila blaga na sedež ______________________________________.

Varovanje osebnih podatkov 

Kupec dovoljuje podjetju Potešeno.si zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Zbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe nakupovanja v internet trgovini Potešeno.si. Potešeno.si se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam. 

Pogodba o sklenitvi nakupa med prodajalcem in kupcem 

Pogodba o sklenitvi nakupa v spletni trgovini Potešeno.si med kupcem in podjetjem Potešeno.si je shranjena na sedežu podjetja. Kupec ima pravico na vpogled pogodbe na sedežu podjetja. 

Reklamacije 

Vsako reklamacijo bomo poskušali urediti čim hitreje, seveda v korist kupca. 

Garancija 

Artikli v spletni trgovini imajo garancijo, če je tako navedeno v garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu, ter ob predložitvi veljavnega računa, ki prispe skupaj z dostavljenimi artikli. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih.

Nalaganje...